nadal mnie nie ma... i nie gadaj głupot, że tylko mnie nie było... bo gdyby byli inni, pewnie byśmy pili... zresztą mów co chcesz i myśl co chcesz... akurat Twoje zdanie i pogląd na mój temat mało mnie obchodzą...
Coś z innej beczki wymyslilem dzisiaj cos co na pewno wam sie spodoba bo poprostu jest prawdziwe
10 punktow o ktore boisz sie zapytac lecz o ktorych musisz wiedziec wstepujac do gimnazjum w trebaczewie .
1 - pani Baśce , Rabinioczce , Jedrysiak wolno wszystko ... reszta to komorki , pionki czy jak ci sie tam podoba
2 - masz problem ? rozwiaz go sam
3 - pobili cie ? oddaj im ! nauczycieli gowno to obchodzi
4 - twoim zdaniem ocena na koniec z geci , maty , wos'u lub historii jest niesprawiedliwa ? patrz punkt 1
5 - otworzyles okno w meskiej lazience ? lub wyjales zapalki z kieszeni ( bo na pewno chciales spalic szkole no ) albo co najgorsze masz przy sobie telefon , mp3 lub inny sprzet ? bedziesz miec do gadania z policja !
6 - ten napis nad drzwiami " szkola bez przemocy " to tylko taka ironia
7 - chcesz pograc w pilke na przerwie ? nawet jesli pilka jest twoja ? bedziesz miec do gadania z policja ! lub ewentualnie z dyra ! ( bo jeszcze kogos zabijesz ta pilka )
8 - palisz ? pijesz ? co z tego ? nauczycielki odwioza cie do domu i gowno ci sie stanie . Ale za otwarte okno w meskiej lazience wezwa policje
9 - zgubiles ksiazke z biblioteki ? znajdz ja w ciagu 24h albo dawaj kase !
10 - nie biegnij do autobusu ... miejsca i tak sa juz zajete przez podst i przedszkole ... a sprobuj im zwrocic uwage wtedy oczywiscie policja
te prawa sa poparte na autentycznych wydarzeniach w gimn, w trebaczewie ( czyt czeczenii )
Ostatnio edytowany przez Patryk (2009-05-13 17:10:59)
nawet Ci to Patryk wyszło... ale sikać ze śmiechu się nie da... zresztą uczniów tej szkoły raczej te punkty nie rozśmieszą... a co do Ciebie, Pałaszyński, to nawet nie chce mi się pisać, wypowiadać i komentować tego... bo nie ma sensu...
ale Roszak masz beznadziejny obrazek nienadańce... chujownia będzie jak sie skończy całe to nasze gimnazjum... jak ja mam teraz żyć bez takich pojebańców jak Wy... 9 lat ciagle razem, a teraz nagle wszystko sie rozpadnie...
już koniec... i szczerze mówiąc czuję sie beznadziejnie... mimo, że zawsze Was wyzywałam od ciot i gejów, uważam, że lepszej klasy nie znajdę... naprawdę nie wiem jak to wszystko będzie... z kim ja sie będę teraz kłócić... aż strach pomyśleć co się będzie działo...
właśnie Gośka, gdzie drugiego Dariusza znajdziesz ? ;D
szkoda, że tak szybko minęło 9 lat z Wami ( włączając w to Kamilę - w pewnym sensie jej też będzie mi brakować xd)
a wie ktoś kiedy będą płyty z komersu ?
no Sławek Kamili przede wszystkim... nie wiem gdzie znajdę Roszaka drugiego... przecież on jest jedyną tak spedaloną ciotą chodzącą po ziemi... a płyty to nie mam pojęcia... mam nadzieję, że nigdy...